fredag 18 oktober 2013

Jag ser det snöar, jag ser det snöar, det är väl...

Faktiskt inte kul!!! Jag gillar verkligen snö, MEN inte redan.. Nu är det ju säkert något blask som är borta om ngr timmar. Men jag är glad att jag ligger ner bäddad under täcke OCH filt i sängen. Hör hur det smattrar mot fönsterbläcket....


Barnen är uppe o leker för fullt. De har myst en stund framför shrek. Men nu är det fullt ös i deras rum. Så skönt när de börjar kunna gå upp o leka lite själva. Några intyckningar krävs det av en när det vrålas för fulla muggar :/ men försöker vänta lite o se om de kan lösa vissa saker själva. Det är nät nån drar nån i håret, rivs el nå sånt man måste rycka in!
Idag då... Ingen utelek här inte. Min förkylning är nu ett faktum. Fy blä o må så här :( tok snorig o ont i halsen, o hängig... Vill inte, får inte må så här nu!!!! Jag ska ta varje tillfälle jag får idag till vila. Ska man träna?? Jag har blivit smått tränings beroende o tanken på att inte träna idag får mig att må skit!! Men lite styrka borde ju inte va nån fara. Får väl känna efter va kroppen orkar... Har jag tid, beror på va jag hinner innan, så vilar ja me barnen idag. Sen fixa sig i ordning för att kl halv tre va på kalas i stavby, hos svägerskan som idag fyller 28 år!!! GRATTIS!!!! :))
Efter vi varit där tar mamma me sig barnen o skjutsar hem dom till Patrik o jag följer me systeryster till lokalen där vi ska va i morrn o dukar! Fixar o förbereder så mkt vi kan, ska bli kul!! :)) 
Sen när ja kommer hem har ja lite o fixa me ;)

Jahapp, om man kanske skulle ta o gå upp o fixa lite frulle! Te blir det definitivt idag... Ha en bra dag!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar