fredag 4 oktober 2013

Denna dag än så länge

Försöker att inte blogga titt som tätt när jag är me barnen. Tänker att när de sover, antingen på dagen el för natten, så kan ja blogga då ist.
Men fota gör ja, o det är det ju inge fel på :) Barnen följde, för en liten stund sedan, me mormor o morfar deras hem, där de ska sova :) Så nu kör ja en liten uppdatering fram tills nu ;)

Dagen startade tidigt. Men vi körde på en lång mys frulle me havregryns gröt o ägg! Ida åt två ägg, Tim tre o ja fick bara ett! Haha! De älskar ägg! O havregrynsgröt ;)




Efter det röjde ja på o barnen lekte så himla bra tillsammans att jag vart rörd! De börjar bli så stora att de kan prata o göra sig förstådda även med varandra. Helt underbart!! <3 
Meeeen som vanligt går det ett tag sen vill de ut. Det märks, de älskar o va ute. Så vi klädde på oss o gick på en lekparks runda här :) 





Tims mössa är lite små tokig, det är nog mer än "fin" mössa än en man är ute o leker i. Därför den sitter som den gör. Haha!





När vi kom in packade jag det de skulle ha me sig till mormor o morfar o sedan käkade vi lunch :) När vi satt o åt kom mamma o pappa. Så vi la barnen o sen åkte ja o mamma upp på Gränby. Vi letade i ALLA klädbutiker efter fest klänningar. Men nada!! Finns bara tjocka höstliga klänningar. O vi vill ha lite mer glamour, till Amandas 20 års fest me Hollywood tema!
Det blir till o leta vidare! Har visserligen en hemma som jag gillar väldigt mkt o som skulle kunna funka. Ska prova o se hur den sitter... O så skulle den behöva sys om. Det är halterneck, o det klarar inte min nacke :( Men jag har en idé, får se om det kan funka!

Mamma o jag tog oss en varsin kaffe latte o sån där frozen yoghurt (som ju va fruktansvärt GOTT!!!) o satte oss ute o solen o åt. Mysigt!




Nån klänning vart det ju som sagt var inte. Där i mot en jätte fin mössa till Tim! En LEK mössa ;) som satt jätte bra o även täckte öronen! Bild kommer när ja kan fota. När vi kom hem gick nämligen namn o pappa hem till dom me barnen nästan på en gång. Så då fick han ha mössan :) 
Det vart väldans tomt efter de hade gått... Länge sedan de sov borta nu... O mannen har inte kommit hem än. Men det är tur man haft o göra ändå, så man sluppit ha tråkigt ;) Han borde dyka upp snart... Sen blir det bara till o ha en mysig kväll hemma. Utan måsten. O i morrn efter en sovmorgon så ska vi ut o leta efter en soffa!! :)

Nej, ta o göra nå mer vettigt kanske! 
Hörs snart igen skulle ja tro ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar