måndag 20 maj 2013

Nappar, nappar, nappar.....

Har gjort lite nytta vid datorn. Anmält föräldradagar o sen beställt hem namn nappar. Ska ha dom på förskolan. Texten man skriver på napparna försvinner bara hela tiden. Så nu ska ja göra det lite lättare för personalen ;)

När Patrik o Tim kom tillbaka från affären gick vi ut en stund så barnen fick gunga o Ida cykla lite. Men kl sprang i väg så vid kvart i sju va det bara till o gå in o påbörja kvälls rutinerna. Vi kan verka väldigt extrema som håller hårt i när barnen ska läggas på kvällen, även när de är lediga. Men de mår sååå mkt bättre av det. De sover inte längre på morgonen av o va uppe längre på kvällen, de blir bara väldigt trötta o gnälliga dagen efter o det är inte schysst mot dom. Därimot när de blir större kan man ju såklart he lite helg tider. O när det är saker vi är iväg på el så är det ju inte alltid så att vi är hemma tills de ska sova ;) Men så mkt som möjligt håller vi på tiderna.

Kom på att ja glömde skriva att ja oxå lyckades träna idag på fm. Det är verkligen INTE lätt me två kottar som gärna vill klättra på en. Men det går! ;)

Har oxå knåpat ihop två A4 papper till förskolan me frågor så som vad barnen gillar, inte gillar mm mm. Duktigt! ;) Nu ska alla papper va klara!

I kväll blir det en tv kväll innan det ska förberedas inför morgon dagen :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar