söndag 12 maj 2013

En hemma dag i morrn...

Då ja natten till igår fick duscha en ner bajsad Tim o vi natten till idag fick duscha en ner spydd Tim blir vi hemma i morrn... Han är så slemmig nu så han hosta så han kräktes :S Vet att det verkar som om han skulle ha magsjuka. Men tydligen är det tändernas fel... Ingen annan av oss är dålig, han är bra ena dagen, dålig nästa (i magen) övrigt ingen feber, äter hyffsat. Att ha 6 tänder på g (varav 4 kindtänder) är inte o leka med!! Han har varit liiite bättre till humöret idag, men inte mkt. Hur länge kan detta hålla på??!! Känns som att det kan bli en lång inskolning... Så länge han mår så här kan ja inte lämna honom. Han har ont o vill ha nåt i munnen o biter på ALLT!! Idag när Patrik borstade hans tänder tyckte han det va skönt. Så i morrn ska han få en tandborste att gå o bita på ;)
Självklart är vi hemma i morrn (pga 48 timmars regeln) i vilket fall. Lika bra. Hade ändå bara varit där me honom ngr timmar, som han är nu...
På tis tar vi nya tag! Den här veckan ska vi va där kl 7.45 på morgonen. Hur vi nu ska lyckas me det :S o de ska gå till 16. För att de ska ha gått de tider de ska gå sen. Men det kommer bara bli onsdagar det blir den tiden. Tis o tors blir 8-15. För det mesta...
Kommer va där på fm på tis. Lämna Ida o ta me Tim hem efter lunch gissar ja. Det går så bra för Ida så det är bra om hon får va där så mkt som möjligt nu under inskolningen. Me Tim får vi ta en dag i taget. Viktigast är att han ska känna sig trygg. Att han blir ledsen när man går, fine, men en hel dag ska han inte behöva det. O tvinga fram det nu när han har ont o då vill va hos mig, är bara dumt, det blir bara en negativ upplevelse för honom... I värsta fall får ja ringa jobbet o skjuta upp det en vecka... Inte kul! Men barnen är det absolut viktigaste, de går i första hand. Man tjänar på det i längden o inte stressa fram inskolningen, tro mig!

Sen att han ibland utnyttjar det faktum att när han gråter får han va hos mig. Det går ja inte på ;) Ja märker skillnad minsann!! För man märker att det oxå blir en ovana för honom - gråter ja får ja va hos mamma. Idag när ja dammsög tex, så kom han gnällandes efter mig (Ida o Patrik hade gått till affären) ja måste dammsuga sa ja åt honom. Först vart han arg ( för det kan han minsann, omg!!) men när han märkte att det inte funka gick han o lekte ist :P Det är tur man kan se skillnad på när det är "på riktigt" el när han testar ;)

Mkt mer än så här blir det inte i kväll. Orkar inte. Håller er uppdaterade ;) Vet att det kanske bli lite tjatigt me inskolning o tänder hit o dit. Men det är va det mesta handlar om i mitt liv just nu! ;)

Natti natti!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar