lördag 30 juni 2012

Bloggpaus

på obestämd tid är vad jag tänker ha nu... Kanske en dag, en vecka, kanske en mån... Vet inte... Är för mycket just nu så känner att jag behöver det...

....

Ursäkta min negativitet idag.. Gårdagen va jobbig, denna dag är inte bättre :( håller på o överväger om ja ska äta liiite lördagsgodis idag el inte.. I så fall får det bli en lite finare choklad, o inte så mycket.. Min mage värker, pga "en gång i mån grejen" o då skriker kroppen efter choklad ännu mer! Barnen är lagda o sover förhoppningsvis snart sin lunch vila på 1.5-2 tim. Då tänker ja äta en pasta sallad till lunch i lugn o ro i soffan. Hoppas jag ;) sen när de vaknat o Ida ätit mellis (el innan beroende på när hon vaknar) så tar vi en varsin vagn o går på en promenad tillsammans :) sen blir det hem o förbereda middagen som idag blir tacos! Mums!! :) efter det blir det duschning av hela familjen , mys i soffan en stund innan det är dags för läggning av barnen!

Tror det blir en mys kväll för oss till ett par avsnitt av VD, sen ska jag lägga mig, senast kl 23 har jag bestämt. Eftersom det är mannens tur att ha sovmorgon i morrn o ja då får kliva upp med barnen kl 7... Det är faktiskt helg ok! Vi ha ju bestämt det så o då är man ju inställd på det ;) jag brukar då ta mig en förmiddags vila (då Tim oxå sover) på ca 30 min. Så är man på g igen sen :)

Nej, nu har Skruttan somnat så ja ska krypa upp i soffan en stund!!

En trött morsa...

Trots sovmorgon känner jag mig helt förstörd... I kroppen... Den värker... Huvudet o nacken är värst... Tim vaknade 3.50 (som vanligt, suck) o ville inte somna om. Försöker få honom att sluta äta på nätterna så istället för att ge honom mat la jag honom bredvid mig, där somnade vi om runt 4.45... Min kropp mår INTE bra av att ligga mellan två sängar! Fattar inte att jag klarade det drygt två mån :S
På ett sätt vill jag hitta på nåt idag, för egentligen vill jag bara krypa upp i soffan o glo på tv hela dagen! Men med två små går det ju inte... Så göra nåt för att få dagen att gå kanske... Får se om vi orkar..,

Här kommer en dagens på en, som ni ser, väääldigt sliten o trött morsa..

Bläää...

Idag är det ingen bra dag.... Fy!! :(

fredag 29 juni 2012

I did it!!

Kan säga att den är dagen hade kunnat sluta i katastrof!! Började på riktigt med nutriletten i mån. O redan igår hade jag en liten fusk dag som sagt. Åt en bit kaka o motionerade inte... När jag idag vaknade upp så gick det först rätt bra... Men vart efter dagen gick kände jag bara mer o mer sötsug... O ingen som helst lust att gå ut  gå... På em o efter middagen va det SJUKT!!! Kroppen skrek efter choklad!! Jag nästan grät när jag gick ut från affären UTAN att ha köpt nåt gottis alls... Stillad emitt begär med en cola light. Vet att många tycker att man ska undvika även detta. Men då jag VET att det funkar för mig att dricka det o att jag mår bättre då så tänker jag fortsätta med det. Det är ju trots allt mig detta handlar om, vad som funkar bäst för MIG :)

I alla fall, så efter middagen o barnen va lagda så gick jag ut på promenaden, o först kändes det fruktansvärt jobbigt!! För bara ett par dagar sen hade jag satt mig i soffan med min gigantiska chokladkaka o slöat framför tvn. Men nånting inim mig fick mig att känna att nu jävlar!! Nu ska fläsket bort! Min lathet ska inte vinna!!! Så ut kom jag, på en 5 km runda. O att det sedan låg en sån där äcklig liten ringlandes sak på vägen o som jag nästan trampade på behöver vi inte prata så högt om... :S
Känns som att jag idag kom över en enorm tröskel, att nu SKA jag!! Mammas peppande röst hörde jag oxå i huvudet: Blir du sugen, gå o trampa på cykeln en stund el ta dig en promenad. O det hjälpte faktiskt! PLUS att jag faktiskt gått ner 2 kg sen i mån :D Alltså "bara" 18 kg kvar... men det går åt rätt håll i alla fall! När jag kom hem från promenaden körde jag plankan 3*20 o benlyft 3*10! :) sen dukades det upp ett lass me frukt på bordet o vi kollade på två avsnitt av... VD så klart (Vampire Diaries för er som av nån anledning INTE vet :P)

Så jag tänker säga det.... Idag är jag stolt över mig själv! :)



Mitt mål är att se ut såhär igen, minus 6 kg till ;)
(inte den bästa bilden men då jag hatar att va me på bild va det den bästa jag kunde hitta!)


Mannen har för första gången på jag vet inte när, gått o lagt sig INNAN mig. Så nu tänker jag oxå lägga mig!!

Godnatt på er sweethearts!! Dream sweet... :)

Familjen Strids fredags middag...

Det vart klyftpotatis (med mina favvo kryddor: rock salt o chili/kakao) benfria kotletter till mig o Ida, pepparbiff till mannen (det tycker jag INTE om!) en härligt god sallad, beasås o vitlöksbröd! Såå himla gott! Ida åt som en häst :P (vilket hon oftast gör vid middagen) men självklart lämnade hon potatisen...
Tim hade vi sällis av på golvet (satt i vårt härliga uterum) där rullade han som vanligt runt, runt, runt :)



Ge mig choklad!!!

Har aldrig någonsin varit så svårt att gå ner i vikt som nu! O jag vill bara ha choklad heeela tiden!!!
Här tillverkas världens godaste choklad! :)

Det är inte alltid lätt...

Vi försöker få Ida att somna utan att vi ska sitta me. Vet att det är vårat fel o att vi får skylla oss själva som vant henne med det... Det jobbigaste är att hon kan ligga o skratta, leka o sätta sig upp när man sitter där... Det är provocerande.. O går man ut därifrån blir hon tok ledsen, o så ska det inte heller behöva va.. Vi har gjort lite i taget o sitter numera vid hennes dörr... Lite små gnäll går ju ann, men har Tim somnat då så väcker hon ju honom... Inte lätt.. Man får testa sig fram o hitta metoder som funkar helt enkelt! ;) Vi har dock redan nu börjat med Tim, att vi lägger han i sin säng o så får han somna själv. O det går faktiskt riktigt bra! :)
Nu ska jag snart en snabbis till affären här ute.. Blir tufft att låta bli o köpa en glass :S hatar numera att gå in i mataffärer :(

Klart..

Rabatten o busken är klar! Jag är verkligen ingen expert på o klippa buskar, men nöjd vart jag! :)

En före o en efter bild på busken. O en efter bild på rabatten.

Paus!

Ida tyckte det va dax o ta en paus o dricka lite vatten, vilket hon hade helt rätt i!! Viktigt när det är så varmt!!

Utedag!!

Måste passa på i det fina vädret :) även om vi snart ska flytta o jag först bara hade tänkt låta allt va, så ska jag ändå rensa i rabatten närmast huset. Pinsamt när folk kommer ju o måste gå igenom en djungel : P sen ska jag nog fixa busken vid trappen oxå!

Ida är snäll o hjälper mig :) Tim sover just nu i vagnen, annars har vi en liten Tim som tittar på oss :) mannen klipper gräset! Känns bra det här!!

Kl 3.50

O jag har en liten kille som ligger o snackar för fullt i sin säng... Yey!!! *not* har ändå svårt att bli irriterad då det låter sååå sött. Inget gnäll i alla fall ;) oftast ligger han o snackar tills han somnar om själv igen.. Men är han vaken en halvtimme till ger ja han nog lite mat :P

torsdag 28 juni 2012

Sov sött!

Yes, kl är 21 o jag ligger i sängen. Det ni!!! Sen om ja somnat innan kl 24 är en annan sak ;) hjälper ju inte o lägga sig tidigt om man ändå inte är trött o kan sova... Fast kroppen får ju vila... O trött är ja egentligen. Bara det att det alltid finns så mycket saker o göra o saker att hinna med.. Men så är livet!!

Kan va glad o ledsen på samma gång?! Det är i alla fall ja just nu... Är så otroligt glad över mina underbara, fantastiska o fina barn!! Men oxå så ledsen så jag bara vill gråta en skvätt.. Why?? :( tror det är för mycket av allt just nu... O så mycket som kommer förändras i och med flytten.. o att mamma ledigheten snart är slut... Ja, för mig är januari snart!!! :( man borde få va hemma MYCKET längre med de små.. Man borde få betalt för o va "hemmafru" för att ta hand om ett hem o barn ÄR ett helt företag!!

Nej, nu ska jag sluta va negativ för ett tag.. Försöka ta till mig det råd jag ger till andra: Allt löser sig, ta en dag i taget! (i alla fall när man inte mår bra..)

Godnatt...

Denna bild..

Skulle ha varit me i förr förra inlägget!

Sötisen som älskar jordgubbar <3

Busig!!

Schhhh... det är hemligt... MEEEN idag har jag varit såå busig :P tog mig två!! bitar av kakan, o har inte tagit mig en promenad!! Kände att det idag fick va en SÅN dag. Då inget är som det ska... Har dock varit noga med maten ;) Men kände att jag faktiskt behövde en SÅN dag! Men nu är det nya tag till morgon dagen!!

Blir som alla andra kvällar i kväll: VD o Cola Light ;) ( ursäkta tjatet men det är bara att ni vänjer er :P)



Min absoluta favorit <3



Nr 2 ;)


Nr 3 ;)

Nej nu väntar mannen på o få slå igång VD!!

CIAO!!!!!




Tack för idag

Johanna o Stella!! Som alltid lika trevligt att ses!! Ni är för goa!! :) mamma skalan minskade ner till en. Men vi hade skoj ändå ;)

Glömde dock ta kort på den fina kakan, som faktiskt blev helt ok!

Nu sover barnen som stockar ;)

Kl 6...

ansåg barnen att det va morgon... Snark!! Nu ligger Patrik o Tim i våran säng (fuskigt!) Ida la jag tillbaka i sin säng då hon gnällde så så Tim kunde inte somna om... Själv ligger jag på soffan... Funderar på om jag ska slumra till lite el ta mig en kopp kaffe.. Ida är ju vaken i sin säng.. Aja, drar mig till kl 7 i alla fall... Vi stiger ju som bekant inte upp innan kl 7 i detta hem ;)

Godmorgon på dig i alla fall!! O hoppas du, likt som jag, kan få va ute o njuta av solen! :)

onsdag 27 juni 2012

NU läggdax!!

Kl hann bli 23 ändå... Attans!!! Aja, kakan är näääästan klar, gör finliret i morrn ;) kan avslöja två huvudingredienser: vitchoklad o citron! Håller tummarna för att den är lika god som smeten :P Ja, ja smakar alltid på smeten, vem gör inte det liksom?? Ärligt.... ;)

Nu säger jag GODNATT på riktigt ;)

Sent ändå...

Vart två avsnitt av VP... Kunde inte låta bli :P så nu ska jag baka! Som ni förstår kommer ja inte i säng till kl 22... Håll tummarna för en bra natt! (tror dock de vaknar vid 3-4 tiden som de senaste nätterna... Suck!)

Även i kväll...

blir det ju såklart Vampier Diaries!! O jordgubbar ;) kanske låter uttjatat, men äääälskar den serien! I kväll blir det dock bara ett avsnitt, jag ska ju fixa lite smaskens tills i morrn, o fixa lite annat! O Patrik ska spela! Måste bara säga att jag är riktigt stolt över den diciplin jag har på mig själv just nu. MEN i morrn blir det två riktigt goda saker! Kan jag motstå?! NEJ, jag VET att jag inte kommer kunna det, därför tänker jag tillåta mig att ta lite. Men sen får jag snällt hålla mig undan en vecka ;) Väljer mina tillfällen då jag får unna mig, men MAX en gång i veckan. Det betyder ju då att jag får hålla mig i helgen. FAst o andra sidan, nu när Patrik går hemma, så spelar det ju ingen roll om det är helg el inte.. Det jobbigaste är att jag ALLTID vill ha nå gott när vi myser framför tvn, o det gör vi ju varje kväll... Ja ja, jag SKA o den här gången har jag bestämt mig!!!
Är ju duktig med träningen så. Men jag kan inte tänka som vissa andra: -Jag har motionerat så då kan ja unna mig. Nej, det funkar INTE om man ska ner 20 kg. Då får man bara unna sig ibland, i alla fall jag. Jag har ett sätt/en metod, som funkar för mig i alla fall! När (för jag ska ner! ;) ) ja nått min målvikt, DÅ kan jag tänka att jag har rört på mig så jag kan unna mig! För att beålla vikten!
Tjat, tjat, kan nog många tycka nu. Men jag började blogga för att jag skulle skriva om vikt, träning o kost. Har ju verkligen blivit en allt i allo blogg. Men jag gillart! ;) Så jag tänker fortsätta skriva om allt mellan himmel o jord!
När vi slutade med lchf gick jag upp 2 kg :( men nu, efter tre dagar visar vågen -1.5 :) O då är det ändå dagarna innan "röda veckan" (haha) att jag gått ner det på så kort tid gör mig ännu mer motiverad o peppad!! Det är den här o nästa vecka jag kör på nutrilett * 2 o måltid * 2. Sen blir det nutrilett * 3 o måltid * 1. Frukt o grönt får jag äta typ så mycket jag vill av.

Nej, i kväll blir det nog sängen hyffsat tidigt. Kl 22 hoppas jag på! Jag har städat under hela dagen o gått en promenad, är rätt trött. Patrik har packat lite inför flytten o tvättat ngr tvättar! O så har vi ju skött allt det vardagliga oxå ;)

Vart ett väääldigt långt inlägg (jag som skulle skriva ett kort :P) hoppas ni orkade läsa ;)

Godnatt (några timmar i förväg)

Med de nya pjuxen...

tar jag min tredje promenix den här veckan!! :) ställde mig på vågen, skönt att tre dagars slit redan ger utdelning ;)

O Pitbull är den absolut bästa musiken att lyssna på när man tränar/går!!!

Mamma träff!

I morrn kommer några mammor o deras barn hit :) o den här boken fick jag av en underbar vän när jag fyllde år, har dock inte prövat nåt i den men i morrn tänkte jag det kunde va dax! Är sjukt goda recept i den, o de flesta är rätt enkla oxå. Perfekt med andra ord ;) vilket jag bakar i den o bild kommer i morrn så det blir en överraskning!!

Städa städa...

varje onsdag har ja märkt att jag gör :P hade planerat att göra det, så kom jag upp o solen sken, nej städningen får bli senare! Meeen som alltid försvinner solen!! Framme tidigt o innan lunch är den borta!! Aja, blir städning ändå idag, som alltid, skönt när det är gjort! ;)

En ny vana...

Egentligen skulle man kalla det ovana! Ida har nämligen börjat vakna vid 3-4 tiden o tro att det är morgon... INTE kul! Satt inne hos henne från strax efter 3 till strax efter 3.30.... Sen lyssnade jag på Tim en stund när han bökade lite innan jag vid 4 gick upp o gav han mat... Jag hade sen så svårt att somna om, men vid 5 somnade jag iaf. O så började Ida gråta IGEN, men denna gång bankade jag upp mannen :P han va inne en stund, kom sen tillbaka. O så vakna båda barnen kl 7.... Så JA! Jag är sjukt trött!!! Hoppas nu på o få mannen o gå upp med barnen så jag kan sova liiite till... Känner mig som en Zombie...

Såhär känner jag mig idag:

tisdag 26 juni 2012

Vampier Diaries!!!!

Som sagt så här säsong två kommit! :D så nu blir det massa gott: vattenmelon, honungsmelon, vindruvor o jordgubbar!! Mums!! O självklart vår älskade dryck, Cola Light ;)

Haha!

Räknade visst lite fel, har gått drygt en halv mil :P liiite skillnad!!! Haha

Liiite stolt över mig själv!!

Idag gick jag som sagt till Elin fram o tillbaka. En promenad på sammanlagt runt milen!!! Trots att jag va super trött o det regna titt som tätt gav jag mig fan på't!! Annars hade ja varit tvungen att gå i kväll, men andra säsongen av Vampier Diaries har kommit nu :P o jag har längtat sååå :D så nu vet ni oxå hur kvällen ska spenderad ;)
Gjorde plankan idag oxå!!

Min glada prins!

Med risk för o verka skrytig, (det tycker jag man kan få ibland :P) men Tim är alltid glad o så himla nöjd! Gnäller han så har han antingen bajsat, är hungrig el trött... O somna kan han göra varstans, han är hur lätt som helst att ha me! Dock har det inte alltid varit så, för kanske 1.5-2 mån sen vände det, innan dess undvek ja o åka i väg med honom. Så jag tycker jag har rätten att njuta till max nu, har haft min beskärda del av gnällighet ;)

Glader är hans andra namn!

Dagens mamma träff...

va hemma hos Elin! Många mammor o barn va det där :) o min lilla prins skötte sig exemplariskt :)

På väg...

Till en mamma träff :) självklart går vi ;)

måndag 25 juni 2012

Tydliggörande...

Måste förklara lite mer om det där me o dricka alkohol med barnen känner jag... Det jag menar är att jag inte dricker mig berusad/påverkad när dom är med. NÅT glas vin el NÅN cider till maten kan även jag ta ;)
Men ska det drickas mer har barnen det bättre o roligare hos mormor o morfar el farmor! Det är något som jag i mitt mamma hjärta tycker känns rätt! Älskar mina barn mer än något annat. De är mitt (o självklart även Patriks) ansvar (skriver i mitt o jag form då bloggen handlar om mig) o då tycker jag att man faktiskt kan hålla sig nykter med sina barn!
Ok, då fick jag det sagt!! :)

I kväll unnar jag mig!!

Honungsmelon, kiwi o vindruvor! Yammie!!

Ingen promenad...

Hoppade promenaden idag, dumt gjort kanske, MEN lite regn hindrar inte mig men när det öser ner o mullrar ute så: Nej tack! Har inge regn kläder heller. Plus att knäna värker så det blir en vilo dag idag, men i morrn så! Ska träffa Alumnge morsorna o barnen i morrn, hoppas på uppehåll då så kan jag knata dit ;) Tar me mig Tim i morrn då det känns som att Ida fortfarande inte har riktigt orken... så hon får mysa men pappsen <3

Har ju inte fått hem andra säsongen av Vampire Diaries än, gah!!!, så det blir till o titta på lite andra serier ja spelat in o mysa lite i soffan :) Har ju oxå fått lite gjort här på bloggen!!

Trevlig kväll till Er!!

Nu så!

Nu kommer äntligen bilderna från midsommarafton o midsommardagen. Det är dock långt ifrån alla bilder. Finns fler från midsommarafton på våran digitalkamera o från midsommardagen på brors kamera. Men detta får ni hålla till godo med så länge! ;)

Skrev ju inte klart om midsommardagen sist jag skrev om den. Vi åkte i alla fall iväg till Vattholma, trots lite regn, men det va uppehåll nästan hela tiden där. Som vanligt vart jag sjukt sugen på att själv vara med när traktorerna kom o man hörde trummorna... De spelade jätte bra! Va en stolt faster oxå till en söt Isadora som va me o spela trummor för första gången (snart 6 år gammal) kom nästan en liten tår när de tågade in :P De tom intervjuvade henne o talade om att hon va tredje generationen som va me o spela (pappa min som började) så det va riktigt kul!! :) Barnen skötte sig även om Ida lessnade, vilket jag förstår då hon inte såg mycket... Jag såg knappt nåt jag heller, men hörde i alla fall ;) Tim sov i början, otroligt med allt ljud! Haha! O Rasbokil tog hem både bästa utklädnad o dragkampen!! YES! We rock!!
Efter det åkte vi o hämta pizza som vi alla åt hemma hos mamma o pappa. Kl va efte sju (igen!) när vi begav oss av hemåt... Båda barnen fortsatte o sova i sina sängar när vi kom hem :) Det har ju varit väldigt intensiva, roliga, händelserika och sena dagar. Men barnen har varit sååå duktiga!!

De har nu två kvällar i rad slocknat snabbt i sina sängar innan kl sju... Har ändå sovit lika länge på morgonen så de har ju behövt lite extra sömn, sötisarna <3

NU kommer bilderna:

Dans runt midsommarstången med mormor i coola brillor!

Sjunger Imse vimse spindel!

Bad i den lilla poolen

Bad i den STORA poolen är oxå kul!!

fina munkar o nunnor på midsommardagen!

Detta va som sagt bara ett litet urplock från min mobil, kanske kommer fler när jag laddat in bilderna från kameran ;)


Mmm...

Köpte den gula förut, luktar sjuuuukt gott!! Skulle köpa den idag igen (då den nästan är slut) men då hittade jag den rosa, o även den luktar sjuuuukt gott!!! De luktar båda fruktig o uppfriskande! :)

Ett tips (el två) om du vill lukta sommar fresh (även fast det inte är mycket till sommar ute...) :)



Oopps!

Glömde ju skriva att jag har creme fresh franska örter o vanlig creme fresh i oxå! ;)

Dagens middag!

Färsk pasta o pastasås (bacon, zuccini, gul lök o röd paprika) sååå gott!!!
O självklart en fräsch sallad till det! :)

Maaaat!!!

Det är vad som det nu finns massor av här hemma!! :) började med att åka till Nordea för att sätta in pengarna Tim fick i dop present på hans konto. Vi har ett sånt där växa konto där vi spar 150 kr i mån i var till barnen. Sen sätter vi in sånt de får i dop, födelsedag o julklapp o sånt. Fördelen med det här kontot är att det kan aldrig bli mindre än det man sparat. Men meeer :D o det går inte för oss att ta ut pengarna hur som. Kände mig stolt när jag SATTE IN pengar då typ alla där tog ut. En pappa tog ut alla sina barns pengar :S aja, vi är iaf duktiga! :)
Efter det åkte ja upp på gränby, funderade på va ja skulle kunna hitta på till Ida, vart fingerfärg o en lång rulle med papper. Så här ska det kladdas på sen när hon vilat :) måste ju hitta på roliga inne aktiviteter när det är sånt här skit väder!!!!

Sen va det dax att ta tag i stor handlingen, plockade först 3 kassar (vilket brukar räcka, självscannar oxå) men efter ett tag insåg jag att det inte skulle räcka, plockade på mig två till, kom till kassan o fick ta ytterligare en till... Ja, 6 överfulla kassar plus blöjor vart det :P nu hoppas jag det räcker iaf ett par veckor ;)
Vart en full kasse med frukt o grönt *klapp på axeln*

Får se om jag trotsar vädret o ger mig ut på en promenad i kväll ;)

Regn o rusk...

Fy, vilket piss väder!!! Idag ville man minsann inte gå upp :(
Nu ska ja strax åka in till stan o handla. Löningsdag, regn = mycket folk skulle ja tro...

Hörs!!

söndag 24 juni 2012

Det dröjer....

Men det kommer en uppdatering om midsommar.. Har bara varit alldeles föööör seg idag, mannen o barnen me.. Så det har varit en gnällig dag här.. Men förstår dom, om jag känner mig såhär, hur ska inte dom känna då :S

Bestämde mig faktiskt för o köra en promenad idag. När barnen somnade, vilket de gjorde tok snabbt innan kl 19, så knatade jag iväg. Sa till mig själv att jag inte fick se Vampier Diaries om jag inte tog mig en promenad! O eftersom jag är helt förälskad i den serien så va det inte så svårt att ta sig ut ;) haha!

Dags att komma igen efter midsommar helgen. Få ordning på motionen o fortsätta med nutrilett!

I morrn bitti drar jag in till stan o stor handlar! Vilket verkligen är välbehövligt, det ekar i skåp o kylskåp här hemma! Haha!

Godnatt på er!!!

Vart är motivationen??!!

Sjukt jobbigt detta!! Då jag mår som jag gör borde det inte va nå problem med motivationen... Men ändå är det fruktansvärt jobbigt!!! Vill att det ska hända nåt på engång!! *suck*

lördag 23 juni 2012

I morrn...

får det bli en uppdatering av denna dag, plus bilder! Är fruktansvärt trött efter 4 extremt intensiva, fartfyllda dagar!! Stackars barnen är helt slut! Men har haft det sååå skojsigt! :) nu blir det en el ett par dagars hemma mys o bara ta det lugnt o få följa rutinerna igen, tror jag vi alla behöver ;) men det har som sagt varit 4 sjukt härliga dagar!!

Fortsättning följer...

Godnatt :)

Midsommar dagen!

Är nu här! Tim väckte oss 8.15 i morse. Skulle ju va i kilen kl 9. Så lite stressigt vart det (har aldrig behövt ställa kl sen barnen kom :P ) vi valde att käka frulle i kilen, så kl 9.30 anlände vi hit ;) mannen, brorsan, syrran o Isadora svirade om till sina utklädnings kläder! De är nu vid bygdegården o tränar för fullt med trummorna! Kan säga att de senaste åren när ja inte varit me så har jag blivit sååå sugen när dagen kommit! Är sjukt roligt att klä ut sig, spela trummor, åka skrinda, o ta sig lite o dricka! En riktig fest dag detta! O fullt ös blir det i Vattholma!! Dock dricker jag inte med barnen. Dels är d så små o dels är det en regel jag har, att jag inte dricker när barnen är med (så det va nyktert här igår me ;) ) o åka skrindan o allt det där nyktert är faktiskt inte kul! Men det är oxå riktigt kul o åka dit o titta :D så det är vad jag o barnen ska göra om ett par timmar ;)

Mer uppdatering kommer senare!!

fredag 22 juni 2012

Midsommar afton!

Hemma sedan ca en timme tillbaka. Tim sussar på i sin säng :) Ida hjärtat vart kvar hos mormor o morfar :) hon va så trött så o vi ska ju va tillbaka dä kl 9 i morrn bitti så ;)
Haft en kanon dag! Ida o Tim har varit såå snälla o gulliga! Är verkligen sjukt stolt över mina små hjärtan! Ida dansade runt midsommar stången med mormor, morfar, kusin o cassandra :)
Efter det vart det först fika o bad, Ida som vanligt en fisk i vattnet :) sedan vart det grillning med massa gott!!
Nu myser ja o mannen, till Vampier Diaries såklart ;)

Trevlig kväll på er!!

Glad Midsommar!!

Tuff dag...

Kännes som att denna dag inte kommer bli lätt... (tack o lov för vädret i alla fall) har sovit jätte dåligt... La mig sent, kom inte till ro o somna. När jag väl somnade vaknade Tim till o så höll det på heeela natten = jag är skit trött!! Får se om jag hinner vila nåt... Ska ju fixa mig o barnen, packa det som ska me, göra klart banankola pajen.. Hm, undra om jag glömt nåt... Får se om nån vila hinns med...

Önskar i alla fall Dig en trevlig midsommar!!!! :)

torsdag 21 juni 2012

Sötisarna hemma :)

Det vart inge solande, fick inte ro. Så vi röjde förrådet ist. Det är nästan helt klart, otroligt nog!! Fick massa gjort de här dagarna plus lite egen tid med varandra på kvällen! Myyyys :)

Mina små hjärtan sussar i sina sängar <3 hade en hel mysig kväll tillsammans!!

I morrn ska vi träffa mina föräldrar plus bror m fam i hembyggdsgården i Rasbokil kl ett för dans runt midsommar stången mm. Det säls korv o fika där plus lotter o sånt. Brukar va mycket folk där. Ska bli trevligt :) efter det åker vi hem till mamma o pappa där vi ska grilla o äta gott!! Hoppas på fint väder!! O att ja hinner uppdatera bloggen, vi får se ;)

Måste bara tillägga att Vampire Diaries är sjukt bra!!! Har blivit besatt!! Haha! Så nu har ja o mannen nåt vi jan titta på tillsammans :)

Oj! Nu är kl för mycket IGEN!! Godnatt på er!!! :)