onsdag 13 februari 2013

Trötter är mitt namn...

Dagen gick trots allt bra. Fick ett uppmuntrande sms av en fin vän, vilket gjorde det hela lite lättare. TACK för det fina du!
O så fick ja prata av mig me arbets kompisarna om hur ja känner det. O de förstår o stöttar. Känns jätte skönt! Ja har så svårt o hålla tillbaka. O det är lika bra de får veta hur ja känner...

Lyckades komma hem lagom tills det skulle ätas middag. UNDERBARR!!! O min fina underbara man hade gjort egen potatismos o EGNA köttbullar :O Första ggn han gjorde det o det vart såååå gott!!! Det gör så mycket att få komma hem o va me under middagen!
Efter det vart det bad dax för barnen, läsning i soffan o sen läggning. Ida har gnällt till två ggr sen hon somna... Håller tummarna för en bättre natt i natt!!

Vi har ju börjat kolla på en ny serie... Sååå himla bra! Har nu i kväll sett två avsnitt. Undrar ni vad det är för nån? :P den heter Arrow!!! Börja titta!! Den går på tvn på tis kvällar men vi tittar från datorn, så vi har sett 4 avsnitt nu medans tvn precis sänt 2a ;)

Blir dålig uppdatering de här dagarn när ja jobbar. Men så är det!

Har nu lite ont i huvudet o halsen o nyser. Förkylning på g?! :O iof (som ni som brukar läsa min blogg redan vet) brukar ja kunna känna så här på kvällen o vips på morgonen är det borta. Hoppas på det nu me!!!

Godnatt på er!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar