torsdag 7 februari 2013

T R Ö T T!!!!!!!!!!!

Hallelulja va trött jag är!!!!! haha! Att va borta från mamma två hela dagar tog hårt på barnen. Det märks att de inte är vana! När jag kom hem möttes jag av en (redan) trött Ida. O en super trött Tim. Efter lite gos o kramar la ja honom o han somnade. Mamma o pappa gick hem inte långt efter. Det hade gått jätte bra även om det varit intensivt ;)
Är jätte glad o tacksam att ha barnens mormor, morfar o farmor som ställer upp! Känns faktiskt mycket lättare o bättre när barnen får va me dom ist för på förskolan. De är så små så att det går o lösa på detta sätt är det bästa. Både för dom o oss! Då hinner de iaf bli ngr månader äldre innan maj o det gör mycket när de är så små! :)

Patrik badade barnen medans ja lagade mat. De vart lite piggare efter maten (trodde först ja skulle behöva lägga dom redan kl 18) men strax innan sju la vi dom. Tim låg o sjöng o pratade i ca 20 min innan han somnade, det låter såååå gulligt! hihi! Ida tvärslockna efter vällingen :)

Jag slängde in en tvätt i maskinen. Har ju inte kunnat tvätta sen i lör :S så det är lite tvätt...  Men igår kom iaf badkaret på plats så nu funkar allt som det ska! Gissa om barnen vart överlyckliga av att kunna bada!! :) Känns riktigt skönt!!

Nej, skulle nog kunna skriva en hel del. Men risken är att det blir en massa svammel då ja knappt ser vad jag skriver. Nu en dusch, sen soooooova!!!!!!!! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar