måndag 7 januari 2013

Min första arbetsdag!

Det gick väldans bra idag! :) Känner mig glad, förväntansfull o skit nervös :P Det är ju inte förren det börjar på riktigt som det blir tufft! 30 barn att lära sig namnet på, 16 blöjbarn o fler än det som ska läggas i sina vagnar för vila. Men jag ska tänka att jag ska ge barnen det jag önskar mina barn får den dag när de börjar på förskola. O så har jag ju toppen arbetskompisar!! :)
Idag var det ju planering, vilket innebär att sitta på rumpan närstan en hel dag... Det värker, är ju inte van att sitta så mycket! Men överlag gick det bra! Schemat som jag börjar på den 6e februari är jag nöjd med! Kommer jobba ons o tors. Onsdagar 8.30-17 så det blir en riktigt lång dag. O torsdagar 8.45-14.15 en kortis dag ;) Känns bra o börja såhär o köra så 3 månader innan jag går upp till ytterligare en dag till. O jag tror att jag kommer bli en gladare o bättre mamma o få komma hemifrån lite. Men inte mer än så! haha! O barnen kommer ju som sagt inte gå på förskola, vilket gör att det känns ÄNNU bättre! Det blir inte förren i maj, hoppas jag verkligen, att de får plats här. Har ju ansökt om vårdnadsbidraget nu o det bara MÅSTE vi få om vi ska få det att gå ihop!

Känns just nu som att våren kommer bli bra. Ser fram emot den. Men det känns faktiskt oxå lite vemodigt. Att inse att mamma ledigheten faktiskt är över nu o man ska in i en ny vardag med nya rutiner, under en låååång tid! Samtidigt som jag tror det blir väldigt bra för barnen att, sen i maj, få börja på förskola o träffa, integrera med andra barn så vill jag ju va hemma med dem! Men det är ju så här verkligheten fungerar o det är bara att acceptera det o göra det bästa av situationen. Vilket det känns som att vi gjort när det gäller våren o sommaren... Hur sedan hösten kommer se ut, det tar vi sen! Nu ska vi ta oss dit först o främst! :)

Nog babblat om detta! Skulle nog kunna skriva hur mycket som helst :P

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar