måndag 7 januari 2013

Det gick trots allt bra!

När jag kom hem från jobbet stod maten på bordet *lovely* min fina mamma o pappa hade plockat i o startat diskmaskinen. O hemmet såg ut som jag lämnat det - lite hur som ;)

Är såååå glad att Patrik hjälpte mig o peppade iväg mig till gymmet! Soffläge lockade kan jag säga!! Men efter ett svettigt pass vart det en skön dusch o SEN soffläge en stund ;)
Nu blir det lite data tid innan jag ska läsa lite i tidningen jag köpte här om dagen tänkte ja!

Jag är i en fruktansvärt jobbig uppförsbacke när det gäller träningen o kosten just nu! Jag kämpar o sliter o tränar som man bör o äter som man bör (ändrat kosten väldigt) meeen ändå bara drygt ett halvt kg på en vecka :( VARFÖR!!!! O andra som knappt behöver göra nåt rasar!! Just nu vill jag bara träna ännu mer, o äta ännu mindre o bättre!!! Men då vet jag oxå att jag ledsnar o allt kommer att fallera för att det blir FÖR mycket.... Ska försöka kämpa mig upp för denna uppförsbacke, för jag vet att det blir lättare! Men fan att det ska va så jäkla trögt!!!

Är otroligt tacksam för de människor runt omkring mig som stöttar, peppar o motiverar. Patrik får dra ett större lass här hemma om em o kvällarna för att jag ska komma i väg o träna. Ett stort guld hjärta till honom för det!! <3 Vi gör det här tillsammans. O jäklar, VI SKA KLARA DET!!!!!!!!!!!!

I morrn har jag planerat för en städ o tvätt dag (suck o stön va tråååååkigt) men så skönt när det är klart!! ;) Hoppas bara barnen är inne på samma bana som mig. Annars får det bli en promenix ute ist, kanske blir både och!! El inget, bara mys o lek :P haha! Vi får helt enkelt se!!

Hoppas du får en trevlig måndag kväll... :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar