fredag 11 januari 2013

Swisch så va morgonen, fm o lunchen över!!

Idag går tiden fort!!! Vi åkte till ÖB för o köpa grejor till barnens födelsedag. Ville göra det redan nu för om det inte fanns hade jag tänkt beställa! Men de hade både prinsessor, spindelmannen, älvor, nån cowboy o nalle phu! Ida fick gå fram o helt själv välja. Det vart nalle phu som åkte ner i korgen :) hade tänkt mig rosa o prinses till Ida o blått o så till Tim :P men självklart får hon välja om hon vill! Det är trots allt hennes födelsedag! :) Så det fick bli nalle phu till båda!

Det är så underbart o handla me barnen. Ida plockar det hon vill ha, o när ja tog bort det o sa att vi inte kunde köpa allt så sa hon inget! :O Hon lägger tillbaka saker på dess rätta plats, även om det inte är vi som tagit det. O plockar upp sånt som ligger på golvet :P O hejjar på alla! Sötnosen!!! Tim sitter snällt i vagnen o roas av allt o alla runt honom!! Gullis!!
Handlade lite andra saker i oxå ;)

När vi kom hem käkade vi lunch o sen la jag Tim som nu sover! Ska försöka att inte låta Ida sova idag (tog en timme o söva henne igår) så vi myser till nya Nicke Nyfiken filmen :D Jag har oxå, äntligen, hunnit städa badrummet!!
Nu blir det kaffe o vindruvor ;)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar