torsdag 31 januari 2013

Då va man på g ingen!

Hoppas ja! ;) HHar tränat för första gången sedan i sön. I mån vart det iof gympa (som ja fortfarande känner av :S) o i tis gick ja ut på en promenad. Men igår vart det inget. Har ju haft så ont i magen i två dagar men idag har det kännts bättre! Men kan lova att jag va sååå trött när jag skulle gå ut! Ställde mig på crosstrainern o det kändes grymt trögt i början, funderade på om ja ens skulle orka 10 min... Men redan efter ngr min kändes det bättre o sen flöt det på som aldrig förr! Kändes som om ja skulle kunna stå där hur länge som helst! O det gjorde jag,nästan iaf :P Timern gick precis över 24 min när jag hade sprungit 1 mil!! YEY!!! Men det känns nu :/ fsat det ska kännas eter man tränat! Krde det vanliga me armar, mage o ben oxå ;) GRYMT skönt o träna faktsikt!!
När ja kom hem klädde ja på Ida så drog vi en snabbis till Willys. Kom hem o det va lägg dax för barnen. De somnade rätt snabbt, skönt!

Apropå det. Har inte velat ta ut nåt i förskott men nu måste jag få berätta. De flesta av er vet att vi ALLTID behövt sitta bredvid Ida när hon ska sova för kvällen. Ibland har det kunnat ta 1 timme, INTE kul o beöva sitta/ligga därinne så länge. Tim har man bara kunnat lägga o sen gå där i från. Iaf, sen två veckor tillbaka har vi stoppat om dom (efter att ha läst lite i soffan, ingen tv) gett dom vällingen, gått ut därifrån o så har de ropat el somnat när de druckigt upp. Vi går in (ja inte båda såklart, en av oss! hihi) hämtar välling flaskorna o går sedan ut därifrån :) helt otroligt nog har det funkat! :D Det har kanske hänt två ggr på dessa två veckor att vi behövt sitta hos henne. Men då har det varit av fårståliga skäl ;) Helt plötsligt är läggningarna inte alls jobbiga o det går snabbt o smidigt, precis som det ska :) Hoppas det håller i sig nu bara ;) Även nätterna har blivit sååå mycket bättre. 1-2 ggr MAX går ja in. Visst, de vaknar lite tidigare på mornarna nu ist, runt 6.30-7, men vi brukar ändå mysa till runt 7.30. O hellre så än att behöva ränna in 10 ggr per natt :S har gjort det i 2 års tid o det tar verkligen på en!! :S Nu håller vi tummarna att detta som sagt ska hålla i sig!

Oj, nu vart det ett långt inlägg o inte bara om träningen som det va tänk! Aja, så kan det bli ibland ;) Nu ska ja ta ut mitt knäckebröd i ugnen, resultat kommer ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar