torsdag 22 juni 2017

En sämre dag...

Idag va inte den bästa dagen om man säger så, även om den haft sina ljusglimtar. Började me besök hos husläkaren på vc kl 10.45, lämnade barnen hos Patrik på hans jobb o sen dit. En timme tog det! O oj va bra läkaren va. Jag hade önskat mig en speciell som mamma tipsat om. O hon va verkligen så bra!! Dock känner jag mig som ett enda sjukdomsfall. Jag fick bekräftat det jag misstänkt länge, o som min läkare på reumatologen misstänkte. Att det till 99% är fibromyalgi. Alla symptom stämmer in på det, o triggerpunkterna. Där jag hade ont på 17/18 ställen. Gränsen är runt 11. Så där va det ingen tvekan. Hon skulle dock ta en massa prover för o utesluta att det inte va nåt med dom. Är dom felfria är diagnosen solklar. Jag har alltså både reumatism OCH fibromyalgi.... Vet inte riktigt vad jag ska tycka o känna kring det faktiskt... Skönt o veta vad värken o tröttheten beror på. Jag ska oxå få remiss till o kolla om jag har sömnapné, vilket jag under det senaste halvåret verkat ha fått. Det förklarar mina extrema snarkningar som jag aldrig haft förr! Att jag fått det beror till stor sannolikhet på min vikt. Som jag inte kan få bort på egen hand... Så då ska jag oxå få träffa en dietist o få hjälp me det oxå! O så har jag fått speciell nässpray för o försöka få bort mitt nässprays beroende jag haft i typ 18 år! 
OCH så ska jag till en astma läkare o göra nya allergi tester. Phju! Hoppas ni hängde me?! Knappt jag sj gjorde det! Haha! Ni förstår kanske varför jag mår som jag mår. Jag har en sjuklig trötthet som beror på fibron (fibromyalgi) o om jag nu har sömnapné så kan man bli så här trött. 
Jag ska nu få testa en medicin mot fibron, hoppas den hjälper!
Jag fick lämna en drös me prover, 6 rör vart det.

När jag kom därifrån hade jag lite bråttom o hämta barnen då Patrik skulle iväg på jobb. Där kickade stressen in o jag känner fortfarande av den, 12 timmar senare... Vilket INTE är bra för min kropp! Jag började få ont i huvudet o det vart bara värre o värre. Jag o barnen hämtade mamma hos frissan. Åkte o köpte lunch till barnen o sen till tandläkaren där mamma väntade utanför me barnen o jag gick in o röntgen fotade min käke.
Efter det gjorde det så ont i huvudet o ryggen så jag trodde jag skulle bryta ihop! Mamma va snäll o lät barnen stanna hos henne så jag kunde hem o vila. Tog Apoteket först där jag hämtade ut en drös mediciner sen hem o åt lite yoghurt o tog en värktablett o la mig. Jag tog slocknade o hade satt larm på 45 min. Det hade jag stängt av i sömnen o vaknade efter drygt 1.5 timme! Jisses! Ringde mamma o hon o barnen skulle ut o gå me Anna så då gick hon hit med dom. 
Kom helt plötsligt på att jag beställt fredagsmys påse från feskarn igår. Idag va det ju midsommarpåse dårå. Så det vart till o ge barnen middag o så skulle vi alla åka o hämta påsen o sen handla. Men mamma märkte hur stressad o dålig jag va så hon sa att hon kunde passa barnen så kunde vi åka själva. Alltså är såååå glad o tacksam för hennes hjälp idag! Hade kraschat annars! 
Vi hämtade iaf påsen, sen till mm o Willys o så hem. Duschade barnen, o oss själva. Haha! O när dom hade lagt sig dukade vi upp framför tvn....




O alltså det va såååå gott!!!!!!
Nu ska jag sova. Jag måste berätta sen va barnen fick göra igår! Såååå himla kul!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar