onsdag 5 juli 2017

Som jag längtar!!!!

El ja, hela familjen längtar!!!! Om lite mindre än två veckor är vi på väg, till vårt favvo ställe!! 😍 Öland! Tänk att vi hittade en sån pärla där redan första gången vi va där! Vi tog bara ett ställe o där är vi kvar! Det är lite mindre, inte ett jippo ställe, vilket vi inte vill ha! Men det kanske kommer en tid, när barnen blir ännu större, då de vill ha lite "mer". Men tills dess njuter vi!!! 
Det finns två lekplatser där, varav en ny jätte stor båt typ!! O en lite mindre me rutschkana, gungor, gungbräda, sandlåda mm.... O så har dom en minigolf bana, fotbollsplan o beachvolleyboll plan. Sen kan det komma lite saker dit nån dag här o nån dag där såsom hoppborg mm. 
Vi bor alltid utan el, det ni!! I nästan TVÅ veckor!! Det är uuuunderbart!!!!! Det enda stället jag verkligen kan koppla av till max, det är här!! Det är ca 10-15 meter till en underbar o fin strand 😍 O lite längre bort, men absolut inte långt, tar kanske 5-7 min o gå me barnen, ligger den super mysiga hamnen. Med två hamnrestauranger, kiosk/snabbmat o ett rökeri 😍 en liten pir man kan knata ut på, o titta på båtar el fiska. 
Jag talade om för barnen igår att det nu va två veckor kvar tills vi skulle åka dit igen (blir tredje året nu) o dom jublade!!!!! O började prata om hur mkt kläder dom skulle ta me sig mm mm. Så underbart att dom gillar't lika mkt som vi!! 
Dom är ju helt otroliga på o roa sig ute sådär. O sen att dom har varandra, ALLTID en kompis. O dom leker hur bra som helst när vi är iväg sådär! ❤️

Första året tältade vi 10 dagar med Stefan, Towe o Ella. Förra året kom dom ner när vi hade varit där drygt en vecka, så vi fick typ 2.5 dag tillsammans innan vi skulle hem. Både dom o vi kunde konstatera att det va skönt o va själva ett tag men oxå va tillsammans ett tag. Förra året vart det dock lite för få dagar. Men i år kommer dom åka ner en vecka tidigare än oss (alltså nästa vecka) o sen kommer vi en vecka efter (v29) o så campar vi ihop i en vecka, sen åker dom hem o då är vi själva en vecka. 
Tror det kommer bli kanon!! 😄

Våran pärla!!!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar