lördag 15 juli 2017

Sådär ja!

Bilen fullpackad (inte helt faktiskt, det finns lite plats kvar i bagageluckan o vi har inte packat NÅT inuti bilen) med saaben fick vi packa fullt även inne i bilen, så det är lite skillnad om man säger så 😉 Vi började me en vääääldigt lugn fm. Jag sov till 10.30 😝 barnen o Patrik åt frukost vid 9 tiden men la sig sedan i soffan o kollade på bla "Så funkar det" på Discovery Chanel! 
Sen gick barnen ut o lekte o vi körde in bilen på gården o började packa. Åt sen lunch o så iväg o snabb tvättade (spolade) av bilen o så till Gränby. Köpte armpuffar till Ida, en varsin pysselbok o guldglitter hårspray till Tim (som han önskat sig länge) Sen in på Kvantum o handlade lite till dagens middag, färdkost till i morrn, middag till i morrn kväll o så frukost till mån morgon!
När vi kom hem åt vi. Började städa. Tim dammsög heeeela lägenheten!! Så himla duktigt!! O jag fick hålla mitt kontrollbehov i schack!! Haha! 
Barnen duschades o åkte sedan i säng tidigt, det vart ju sent igår o dom va sååå trötta!! Låg ett tag i sina sängar o läste lite böcker 😊 
Jag gjorde en pastasallad som vi ska ha till lunch i morrn. O sen rengjorde jag badrummet. Nu värker kroppen, som egentligen sa ifrån för många timmar sedan 😔 så det blir en varmdusch o sen soffläge. Har lite packning kvar, sånt där "sista minuten" som ska ner i näsecären bla. Men annars tänker inte jag göra många mer knop i kväll! Vill ju gärna ha det någorlunda fint när man kommer hem oxå, därav städningen. 

Tidigare i veckan fick jag spunk på mitt hör o köpte hårfärg. Men har inte hunnit färga. Så igår kväll kl halv elva fick jag äntligen tummen ur 😜

Ser mörkare ut än vad det är, det är mörkbrun. Men det bleks alltid lite av solen o av tvättandet så! 👌🏻

Får se hur det blir me uppdatering när vi är där borta. Vill på ett sätt bara koppla bort bloggandet helt. Samtidigt som det brukar klia i fingrarna! 
Mamma o pappa är snälla o kollar tilllägenheten o vattnar blommor! 😊
Vi höres!!
Snaaaart kommer vi till vårat sommar paradis!!!!!! 😍 Som vi alla längtar!!!!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar