måndag 28 maj 2012

Utan barn...

I morrn kl 11 ska vi göra nåt spännande som jag kommer berätta mer om senare i veckan, el i nästa vecka ;) efter det blir det lunch på Ikea o införskaffa ngr saker :) sen ska vi åka till Patriks mamma där Ida ska stanna o sova tills ons. Tim pojken ska åka o sova hos mina föräldrar! Vart huxflux bestämt idag ;) även fast jag VET att barnen får det jätte bra så kommer jag sakna dem sååå!!!
Även om det är skönt att få en kväll o natt själva, o få sova en heeel natt ;), så tycker jag att det är jobbigt att inte ha mina små hjärtan hos mig. De fattas o det blir alldeles för tyst o lugnt här hemma... Det gör ont i mig att inte ha dom här!!!! Fast jag vet oxå att jag blir en bättre o roligare :P mamma om jag får sova en hel natt några gånger per år, o återfå lite ny kraft :)
Vi kommer dock försöka hinna rensa o fixa lite inför flytten ;)

När vi lämnat Ida, Tim kommer troligtvis åka med min mamma el syster hem från stan, så ska vi handla lite på kvantum!

Jag ska oxå byta en bikini överdel på twilfit. Köpte en super fin o skön bikini där, blå, dock fanns bara d trosorna ja ville ha i svart. Men efter lite övervägande har jag bestämt mig för o byta till en svart överdel oxå. Känns snyggast så (hade ja kunnat hade ja köpt båda :P ) ja kommer nig nämligen att använda den som en bh ibland oxå! Om ja kommer ihåg ska ja fixa en bild på den senare nån dag ;)

Idag har det gått 14 dagar med lchf. Fortfarande inge socker! Men ett kolhydrat intag på MAX 5 g om dagen :)

Nej, nu somnar jag nästan...

Godnatt alla sweethearts!!! ❤

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar