torsdag 24 maj 2012

Phu!!

Har precis varit ute o gått! O gjort plankan för första gången i mitt liv! O jisses vad jobbigt!! Helt slut nu! Men det är skönt!! Med lchf går det ganska bra. Jag äter det jag vill förutom kolhydrater o socker. Alltså precis enligt lchf, men inte riktigt den groteska mängden med fett! För det tycker jag inte att jag behöver, så får vi se! Försöker öka på träningen lite oxå. Ska KANSKE börja cykla några gånger i veckan för att få variation. O så ska jag göra plankan (för magen dårå) 3*30 sek 3 gånger om dagen ;) Så får vi se om nån mån om det ger resultat ;)

Är faktiskt riktigt peppad nu, ÄNTLIGEN!! Men all stöttning från alla runt mig gör enormt mycket!! Att få höra: Du kommer att klara det!! Va duktig du är!! Det gör sååå otroligt mycket att få sånna kommentarer! Så TACK alla ni som stöttar mig o hjälper mig om kampen mot gravid kilorna ;)

Nu ska jag ladda inför morgondagen, ska till tandläkaren IGEN. För att laga ett hål!! :S jag har haft ett hål i hela mitt liv. Nu har lagningen blivit dålig så det ska fixas till... Jag HATAR att gå till tand läkaren!! Bedövningen o borrningen!!! USCH!! Men va sjutton, ja har ju för f** fött barn utan NÅN bedövning, så då ska jag väl klara detta oxå... El?! :S Aja, "bara" o bita ihop o få det gjort!

Ska trösta mig med shopping efter, el trösta o trösta... Ska kolla på bikini så jag kommer väl hem o är totalt knäckt o gråter mig till sömns... Inge kul o köpa bikini när man ser ut såhär... MEN har bestämt mig för att jag ska kunna bada o sola med mina barn i år o då tycker jag faktiskt att jag ar rätten tll att få köpa mig en bikini som jag kan ha o trivs i så pass att jag ändå kan bada liiite (hoppas verkligen jag klarar det!) just nu känns det inte så... :(

Känner mig glad o lycklig!! Hoppas inte morgon dagen förstör det... Kanske handlar om att jag inte ska tillåta nåt att förstöra det nu, men det är lättare sagt än gjort!!

Nej, nu ska jag ta mig en dusch o mysa ner mig i soffan, o måla naglarna ;)

Trevlig tors kväll på er!! Nu är det snart helg, för er som inte är lediga HELA tiden som JAG!!! hihi, va bara tvungen, SORRY!!!

På återseende!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar