torsdag 31 maj 2012

Dagens middag!

Lchf våfflor med bacon o tonfisk röra! Huuur gott som helst!! Vet att det låter konstigt, o ja va själv riktigt skeptisk första gången. Men oj så gott!!
Skrev förresten fel förut, ja har gått ner 1.5 kg :)

En liten lekstund!

Hann vi me ute när vi kom hem :)

Härlig mamma dag!!

Började morgonen med att åka till thuns. En klänning till mig till student o dop införskaffades, måste bara låta nån (Johanna??!!) se mig i den först så ja vet om det ser bra ut :) är ju så självkritisk så tycker inte ja passar i nåt :P
Efter det bar det av till Johanna o Stella, där även Linnea o Neah befann sig, riktigt trevligt!! Synd att tiden går så fort! Tim vart en slagen hjälte o somnade i soffan o sov nog närmare 1 tim, helt otroligt!!
Super god avokado soppa bjöds det på :) o kaffe!!


onsdag 30 maj 2012

Liite resultat!

Ställde mig på vågen (fast jag ska väga mig på morgonen egentligen) -1 kg visade den! Äääntligen!!! Iof på 15 dagar men då kanske det börjar hända saker... El så va det bara tur, återstår o se!!

Min lilla Skrutta är hemma!

Sötisen har kommit hem :) så nu är det full fart, precis som det ska! Gillart ;)

Osamarbetsvillig bebis!

Tim är inte så sugen på att låta mamma få städa... Ska helst sitta i knät... Tror dock det beror på magen, att nr 2 är på g.... Då brukar det kunna va lite små gnälligt innan.... Så hoppas på att det kommer snart så ja kan få gjort det ja behöver här hemma... O inte minst för hans skull, så han slipper ha ont!

Sovmorgon bara sådär!!

Tim vaknade 7.45. Skönt! Patrik gick upp me honom o så låg ja o drog mig till 8.20. Inte helt fel! ;)
Idag måste ja ta tag i städningen här hemma!! Är inte så lätt när Ida är hemma eftersom hon inte mår så bra o gärna vill va nära hela tiden. Min stackars skrutta!! Så det är väl vad som händer idag!

tisdag 29 maj 2012

Lååång dag...

har det varit idag, el det känns iaf som det... Förvisso vakande vi kl 7.45 vilket är helt ok!! Men sen va det full fart här hemma eftersom vi skulle va i stan strax innan elva. O det tar sin lilla tid när alla ska äta frukost o det ska packas till barnen o de ska bytas på o kläs på. Men det går bra ändå tycker jag :)
Efter det åkte vi till Ikea där vi alla åt lunch, o Ida hann leka lite, vilket hon tyckte va jätte kul!! :D sen handlade vi bara ett par saker o kikade lite. Sen åkte vi hem till Patriks mamma där vi va en stund innan vi lämnade henne o (med Tim) åkte upp på kvantum o handlade lite. Hemma till 18, käkade, sen de vanliga kvällsbestyren. KL 19.20 tvärslockande Tim i sin säng ;) Vi har tittat på lite program o röjt lite här hemma (i morrn ska jag städa ordentligt!) Snart blir det sängen känner jag, har börjat blivit sjukt trött på kvällarna igen :S

Lchf går väl, hmm, sådär... Är noga men viktmässigt händer det ingenting :( ska vlr i alla fall ge det ett par veckor till (dag 15 idag) men har det inte hänt nå då så tror jag att ja prövar en annan betod... (nutrilett??!!) Kännes inte att jag har tiden att vänta fööör länge på att det ska hända nåt... Ska ju ner så pass mycket så det gäller att hitta nåt som funkar då...

Hade faktiskt en liiiten gotti kväll...men bläää inge gott!! Så jag är glad att vi hade det för nu dröjer det nog läääänge tills nästa gång efter som det rent ut sagt va ÄCKLIGT!! Låter hårt med det va det faktiskt! Mår ILLA!!!

I morrn blir det en promenad oxå! Så det så!!!!!

Natti natti på er sötnosar (för om nån tim ligger ja nog o sussar)

Ändrade planer...

Mamma kände sig inge bra idag så Tim blir hemma o får egen tid me mammsen o pappsen :) tror ja inte han har nåt emot :P
Ida får som planerat sova hos farmor sin :)

måndag 28 maj 2012

Utan barn...

I morrn kl 11 ska vi göra nåt spännande som jag kommer berätta mer om senare i veckan, el i nästa vecka ;) efter det blir det lunch på Ikea o införskaffa ngr saker :) sen ska vi åka till Patriks mamma där Ida ska stanna o sova tills ons. Tim pojken ska åka o sova hos mina föräldrar! Vart huxflux bestämt idag ;) även fast jag VET att barnen får det jätte bra så kommer jag sakna dem sååå!!!
Även om det är skönt att få en kväll o natt själva, o få sova en heeel natt ;), så tycker jag att det är jobbigt att inte ha mina små hjärtan hos mig. De fattas o det blir alldeles för tyst o lugnt här hemma... Det gör ont i mig att inte ha dom här!!!! Fast jag vet oxå att jag blir en bättre o roligare :P mamma om jag får sova en hel natt några gånger per år, o återfå lite ny kraft :)
Vi kommer dock försöka hinna rensa o fixa lite inför flytten ;)

När vi lämnat Ida, Tim kommer troligtvis åka med min mamma el syster hem från stan, så ska vi handla lite på kvantum!

Jag ska oxå byta en bikini överdel på twilfit. Köpte en super fin o skön bikini där, blå, dock fanns bara d trosorna ja ville ha i svart. Men efter lite övervägande har jag bestämt mig för o byta till en svart överdel oxå. Känns snyggast så (hade ja kunnat hade ja köpt båda :P ) ja kommer nig nämligen att använda den som en bh ibland oxå! Om ja kommer ihåg ska ja fixa en bild på den senare nån dag ;)

Idag har det gått 14 dagar med lchf. Fortfarande inge socker! Men ett kolhydrat intag på MAX 5 g om dagen :)

Nej, nu somnar jag nästan...

Godnatt alla sweethearts!!! ❤

Både bra o icke bra..

Läkaren hitta inge fel, vilket iof känns skönt! Men jobbigt för att det betyder att det bara är o fortsätta o vänta ut det. Är mycket förkylningar som går nu :(
Båda barnen sover nu, men Tim lär vakna när som helst.. Ska ta mig en kopp kaffe i soffan medans ;)

Läkarbesök!

Vid elva drar jag o Ida till Länna husläkare. Hon har varit förkyld o hostig alldeles för länge nu... Hoppas d kan förklara varför... Men d hittar säkert inget...
En promenix har ja o barnen hunnit me nu på morgonen. Skönt, då det ser ut att bli regn när som helst :(

En bild på mig o sjuklingen

söndag 27 maj 2012

Tidig kväll...

Blir det i kväll. Att gå o lägga sig strax efter kl 1, somna, sen mata en söt Tim vid 2.30 o slutligen gå upp 6.30 är inte riktigt vad en två småbarns mamma egentligen orkar :P även om det helt klart va värt det!! :D
Dagen har gått snabbt! Har varit både inne o ute en del, vart årets första ute frukost :) va sååå varmt redan kl 9 :D
Så nu tänker ja sova!! Skööönt!! :)
Natti natt på er söta!!

Bilder från vår mysiga frukost:

Trött...

Vart helt plötsligt sjukt trött!! Kom efter ja vilat me Ida... O dåligt humör vart jag oxå på :( varför??!!

Euphoria!!

Grattis till Loreen o Sverige!! :D

Gårdagskvällen vart toppen!!!
Tack för det tjejer!!!
O ja lyckades hålla mig ifrån chips, skruvar och COLA!!! (drack vatten o åt två brieost skivor) är stolt över mig själv!! :D


Lovely!!

Här ska brännan bättras på ;)

lördag 26 maj 2012

Spontanitet!

Jag är en sån som planerar. O när det få dyker upp nåt dom inte va planerat, även om det är nå roligt, blir ja osäker. O börjar tänka: vill jag? Ska jag? Kan jag? Det är ju trots allt oftast det oplanerade som blir det roligaste. Ändå så tvekar man!
Men i kväll, då ska jag göra nåt spontant! Vart i kväll hembjuden till Johanna, där även två tjejer till ska vara, på middag o schlager kväll :) efter lite funderingar hit o dit bestämde jag mig faktiskt för o åka!! Lite egentid med ett gäng tjejer låter ju inte helt fel! Kan nog vara precis vad denna mamman/frun kan behöva ;) så så fort barnen somnat, vilket verkar gå trögt just i kväll då, så ska ja åka iväg. O kul tänker ja ha!!

Trevlig schlager kväll på er!!

Godmorgon!!

Lördag idag, alltså min sovmorgon dag :) snälla mannen gick ut o gick med barnen så helt tyst va det i huset. Kl 8.30 vart jag väckt av sötaste Ida o det va frukost dax :)
Tim började ju i tors me gröt (smakportioner dårå) o det går riktigt bra! :) trevligt när vi alla sitter vid bordet!
Idag ska här städas har jag bestämt!! Det är hög tid för det. När det är så härliga dagar ute glömmer man liksom bort att det ska skötas inne ;) så idag tar jag tag i det! Känner mig dock lite små förkyld o ont i kroppen, men det har jag bestämt mig för att ignorera!!

Trevlig lördag!!!!

Myskväll :)

Har haft en underbart mysig kväll med mannen min <3 jordgubbar o Breaking Dawn, kunde inte bli bättre ;)

Uppdatering om dagen kommer i morrn! Nu ska jag sova!! :)

torsdag 24 maj 2012

Min Ida!!!

Har blivit att jag tagit me Tim d senaste gångerna när jag varit iväg. Men nästa gång får Ida följa me har ja bestämt! :) har lite planer för nästa vecka. Om allt vill sig väl o Ida är pigg nog ska vi kolla me barnens farmor om Tim kan få vara där några timmar på ons så ska jag, Patrik o Ida till fyrishov o bada!! :D ser fram emot o få göra nåt med bara henne oxå. Varit dåligt med d sen Tim kom. Tror hon verkligen kommer att uppskatta att få lite egen mamma o pappa tid <3

Mitt stora hjärtegull!

Min o Tims dag!

Tog med mig lill knodden in till stan, till Ikea! Där mötte vi upp Jeanette o hennes Daniella :) va riktigt kul o ses! Såå länge sedan! O som vi pratade! Haha! Men vi har mycket kvar än i prata om så det får bli till o ses snart igen!! :D

Sommar fin!

Härligt sommriga gula naglar! :)

Phu!!

Har precis varit ute o gått! O gjort plankan för första gången i mitt liv! O jisses vad jobbigt!! Helt slut nu! Men det är skönt!! Med lchf går det ganska bra. Jag äter det jag vill förutom kolhydrater o socker. Alltså precis enligt lchf, men inte riktigt den groteska mängden med fett! För det tycker jag inte att jag behöver, så får vi se! Försöker öka på träningen lite oxå. Ska KANSKE börja cykla några gånger i veckan för att få variation. O så ska jag göra plankan (för magen dårå) 3*30 sek 3 gånger om dagen ;) Så får vi se om nån mån om det ger resultat ;)

Är faktiskt riktigt peppad nu, ÄNTLIGEN!! Men all stöttning från alla runt mig gör enormt mycket!! Att få höra: Du kommer att klara det!! Va duktig du är!! Det gör sååå otroligt mycket att få sånna kommentarer! Så TACK alla ni som stöttar mig o hjälper mig om kampen mot gravid kilorna ;)

Nu ska jag ladda inför morgondagen, ska till tandläkaren IGEN. För att laga ett hål!! :S jag har haft ett hål i hela mitt liv. Nu har lagningen blivit dålig så det ska fixas till... Jag HATAR att gå till tand läkaren!! Bedövningen o borrningen!!! USCH!! Men va sjutton, ja har ju för f** fött barn utan NÅN bedövning, så då ska jag väl klara detta oxå... El?! :S Aja, "bara" o bita ihop o få det gjort!

Ska trösta mig med shopping efter, el trösta o trösta... Ska kolla på bikini så jag kommer väl hem o är totalt knäckt o gråter mig till sömns... Inge kul o köpa bikini när man ser ut såhär... MEN har bestämt mig för att jag ska kunna bada o sola med mina barn i år o då tycker jag faktiskt att jag ar rätten tll att få köpa mig en bikini som jag kan ha o trivs i så pass att jag ändå kan bada liiite (hoppas verkligen jag klarar det!) just nu känns det inte så... :(

Känner mig glad o lycklig!! Hoppas inte morgon dagen förstör det... Kanske handlar om att jag inte ska tillåta nåt att förstöra det nu, men det är lättare sagt än gjort!!

Nej, nu ska jag ta mig en dusch o mysa ner mig i soffan, o måla naglarna ;)

Trevlig tors kväll på er!! Nu är det snart helg, för er som inte är lediga HELA tiden som JAG!!! hihi, va bara tvungen, SORRY!!!

På återseende!!

Njuter...

Av de sista soltimmarna innan middan ska fixas :)

onsdag 23 maj 2012

Tvålar!!

Har gått o fått dille på tvålar?! Vet ej varför! Men så är det i alla fall. Gillar o köpa olika varje gång. Den här goda står nu i vårat badrum. Ja går o tvättar händerna titt som tätt för att få känna lukten! Wierd?? Yes! Längtar till nästa tvål som ja ska köpa, vet precis vilken ;)

Det tar tid!

Kommer ta sin lilla tid att få bloggen som jag vill... Måste fixa ett foto redigerings program, lutar mot photoshop! Så länge får ni nöja er med en GIGANTISK bild av mig i headern :P

Anledningen till att jag inte skrivit så mycket om lchf på ett tag är för att det är sååå sjukt jobbigt just nu. Har fortfarande inte ätit nå socker el kolhydrater, men vet inte om detta kommer att gå, har i så fall en nödlösning ;)

Dagen började med frulle följt av en långpromenad :) Gillar våra morgon promenader vi tar tillsammans! Sen kom barnens farmor en stund :) O efter det har det (som vanligt) röjts o plockats här hemma!

Nu försöker jag få ordning på bloggen, men kommer inte längre än så här... tyvärr..

Nu ska ja glo lite på tv innan det blir till o sova

Bye bye...

Aj!!!

Stackars mig :( ändå smorde ja in mig igår...

Pannkakor!!

Idag blir det lchf pannkakor till middag! Mums!